Domácí výroba s tradicí
Po 20 let se naše firma FOODSPOL zabývá výrobou tradičních, ručně dělaných, ve vodě vařených knedlíků.
Dnes již máme široký sortiment výrobků, který uspokojí každého. Od klasických houskových knedlíků, přes bramborové plněné uzeným a kynuté ovocné či karlovarské knedlíky.
Jak připravujeme knedlíky?
Zamíchané těsto navážíme, vykoulíme a vyválíme do podoby knedlíky. Poté necháme knedlík po určitou dobu nakynout a vkládáme do vroucí vody. Důležitý je správný postup vaření, tak aby byly knedlíky nadýchané. Po vytažení z vody knedlíky ihned propícháme, aby se nesrazily a po vychladnutí je zabalíme do stretchové folie.
Umíchání těsta
Dnes již máme široký sortiment výrobků, který uspokojí každého. Od klasických houskových knedlíků, přes bramborové plněné uzeným a kynuté ovocné či karlovarské knedlíky.
Navážení těsta
Zamíchané těsto navážíme, vykoulíme a vyválíme do podoby knedlíky.
Ruční vypracování
Zamíchané těsto navážíme, vykoulíme a vyválíme do podoby knedlíky. Poté necháme knedlík po určitou dobu nakynout a vkládáme do vroucí vody.
Vaření ve vodě
Poté necháme knedlík po určitou dobu nakynout a vkládáme do vroucí vody.
Vychladnutí
Po vytažení z vody knedlíky ihned propícháme, aby se nesrazily a po vychladnutí je zabalíme do stretchové folie.
Balení do folie
Po vytažení z vody knedlíky ihned propícháme, aby se nesrazily a po vychladnutí je zabalíme do stretchové folie.