Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

O nás

Tradice od roku 1998

Domácí výroba s tradicí

Po 20 let se naše firma FOODSPOL zabývá výrobou tradičních, ručně dělaných, ve vodě vařených knedlíků.

Dnes již máme široký sortiment výrobků, který uspokojí každého. Od klasických houskových knedlíků, přes bramborové plněné uzeným a kynuté ovocné či karlovarské knedlíky.

domaci-vyroba-knedliky

Jak připravujeme knedlíky?

Zamíchané těsto navážíme, vykoulíme a vyválíme do podoby knedlíky. Poté necháme knedlík po určitou dobu nakynout a vkládáme do vroucí vody. Důležitý je správný postup vaření, tak aby byly knedlíky nadýchané. Po vytažení z vody knedlíky ihned propícháme, aby se nesrazily a po vychladnutí je zabalíme do stretchové folie.

Umíchání těsta

Dnes již máme široký sortiment výrobků, který uspokojí každého. Od klasických houskových knedlíků, přes bramborové plněné uzeným a kynuté ovocné či karlovarské knedlíky.

Navážení těsta

Zamíchané těsto navážíme, vykoulíme a vyválíme do podoby knedlíky.

Ruční vypracování

Zamíchané těsto navážíme, vykoulíme a vyválíme do podoby knedlíky. Poté necháme knedlík po určitou dobu nakynout a vkládáme do vroucí vody.

Vaření ve vodě

Poté necháme knedlík po určitou dobu nakynout a vkládáme do vroucí vody.

Vychladnutí

Po vytažení z vody knedlíky ihned propícháme, aby se nesrazily a po vychladnutí je zabalíme do stretchové folie.

Balení do folie

Po vytažení z vody knedlíky ihned propícháme, aby se nesrazily a po vychladnutí je zabalíme do stretchové folie.

0
VÁŠ KOŠÍK
  • No products in the cart.